Snel zoeken

E-HRM gemeente
Blaas & Kamphorst heeft geregeld opdrachten beschikbaar voor professionals op het gebied van E-HRM gemeente. Bij onze diverse opdrachtgevers worden E-HRM systemen geïmplementeerd of worden bestaande E-HRM flows geoptimaliseerd waardoor processen versnellen en kosten worden bespaard binnen de gemeente. Bij dit soort trajecten is er behoefte aan de tijdelijke inzet van professionals op het gebied van E-HRM gemeente om ervoor te zorgen dat er maximale gebruiksvriendelijkheid ontstaat op een doelmatig en efficiënte wijze. Hieronder vind je een selectie van E-HRM gemeente opdrachten.

Senior Strategisch HR Adviseur - Denekamp

Vacature Senior Strategisch HR Adviseur - Vanaf januari t/m. 31 december 2023 - Optie tot verlenging, ja - 16 tot 36 uur per week.
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#KAED05582

Corporate Recruiter - Zeist

Corporate Recruiter - Per 1 december 2021 tot 31 maart 2022 - Met optie tot verlenging - 36 uur per week
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#KAHO05575

HR Overheid - Borculo

Vacature HR Overheid - Vanaf 1 januari 2022 t/m. 30 juni 2022 - Geen verlenging - 36 uur.
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#KAED05576

HRM Beleidsadviseur - Hengelo

Vacature HRM Beleidsadviseur - Per 1 januari t/m. 31 januari - Optie tot verlenging - 32 uur.
Gepubliceerd: 4 dagen geleden
Referentie nr:#KAED05570

HR Adviseur Overheid - Utrecht

Vacature HR Adviseur Overheid - Per direct t/m. 15 mei 2022 - Optie verlenging 6 x 1 maand - 16 - 24 uur.
Gepubliceerd: 4 dagen geleden
Referentie nr:#KAED05568

HR Adviseur Overheid - Arnhem

HR Adviseur Overheid - Per 3 januari tot 30 juni - met optie tot verlenging - 36 uur per week
Gepubliceerd: 22-11-2021
Referentie nr:#KAHO05536

Wie ben jij?
Als professional E-HRM gemeente ben je een belangrijke schakel bij de vertaling van HRM processen naar slimme en efficiënte geautomatiseerde oplossingen. Je draagt er in belangrijke mate aan bij dat alle gebruikers volledig via selfservice gebruik kunnen maken van het systeem. Je richt in nauw overleg met de medewerkers van het team HRM het systeem en de werkprocessen in. Je beschikt over ervaring met implementatie van E-HRM oplossingen in een gemeentelijke organisatie. Je kan verbinden en bent in staat samenwerking tussen medewerkers te stimuleren. Je bent een doorpakker met een voorwaartse blik.

Wat mag je van Blaas & Kamphorst verwachten?
Persoonlijke aandacht, dat is waar wij voor staan! Ben je via ons gedetacheerd, dan kan je met jouw vragen altijd terecht bij een vaste contactpersoon. Dat werkt wel zo prettig. Samen werken wij continu aan jouw vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling. Zijn er opleidingen die je kunt volgen? We bespreken met elkaar welke volgende opdracht binnen de gemeente aansluit bij jouw wensen en ambities. Alleen als jij tevreden bent, zijn wij het ook. Want alleen het beste werkt voor jou!
© Copyright 2021 Kamphorst Personeelsdiensten, All right reserved.
Whatsapp
Wij gebruiken gepersonaliseerde advertenties om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee tevreden bent.
Weigeren Meer informatie