Snel zoeken

Vacature overzicht
Blaas & Kamphorst heeft geregeld opdrachten beschikbaar voor professionals op het gebied van E-HRM gemeente. Bij onze diverse opdrachtgevers worden E-HRM systemen geïmplementeerd of worden bestaande E-HRM flows geoptimaliseerd waardoor processen versnellen en kosten worden bespaard. Bij dit soort trajecten is er behoefte aan de tijdelijke inzet van professionals op het gebied van E-HRM gemeente om ervoor te zorgen dat er maximale gebruiksvriendelijkheid ontstaat op een doelmatig en efficiënte wijze. Hieronder vind je een selectie van E-HRM gemeente opdrachten.

Business Projectleider HR - Naaldwijk

Vacature Business Projectleider HR - Per direct voor de duur van 9 maanden - Verlenging 3 maanden - 20 - 30 uur.
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#KAED05412

Interim Searcher - Amsterdam

Vacature Interim Searcher - Per 1 november 2021 tot 31 mei 2022 - met evt. optie tot verlenging - voor 20 uur.
Gepubliceerd: 5 dagen geleden
Referentie nr:#KAH05401

HR Adviseur - Rotterdam

Vacature HR Adviseur - Vanaf 1 juli t/m. 30 september - Optie tot verlenging - 38,75 uur.
Gepubliceerd: 09-06-2021
Referentie nr:#KAED05117

Wie ben jij?
Als professional E-HRM gemeente ben je een belangrijke schakel bij de vertaling van HRM processen naar slimme en efficiënte geautomatiseerde oplossingen. Je draagt er in belangrijke mate aan bij dat alle gebruikers volledig via selfservice gebruik kunnen maken van het systeem. Je richt in nauw overleg met de medewerkers van het team HRM het systeem en de werkprocessen in. Je beschikt over ervaring met implementatie van E-HRM oplossingen in een gemeentelijke organisatie. Je kan verbinden en bent in staat samenwerking tussen medewerkers te stimuleren. Je bent een doorpakker met een voorwaartse blik.

Wat mag je van Blaas & Kamphorst verwachten?
Persoonlijke aandacht, dat is waar wij voor staan! Ben je via ons gedetacheerd, dan kan je met jouw vragen altijd terecht bij een vaste contactpersoon. Dat werkt wel zo prettig. Samen werken wij continu aan jouw vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling. Zijn er opleidingen die je kunt volgen? We bespreken met elkaar welke volgende opdracht aansluit bij jouw wensen en ambities. Alleen als jij tevreden bent, zijn wij het ook. Want alleen het beste werkt voor jou!
© Copyright 2021 Kamphorst Personeelsdiensten, All right reserved.
Whatsapp
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "opslaan" te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. De website is ook te gebruiken zonder uw akkoord. Lees hierover meer in ons privacystatement.