Moeite met het vinden van nieuwe medewerkers?

Kom 13 februari in Wageningen naar een inspiratiesessie vol praktische tips.

De arbeidsmarktkrapte is een gegeven, zeker binnen de regio Food Valley is er een grote vraag naar naar gekwalificeerd personeel. Deze vraag legt een grote druk op werkgevers en haar medewerkers; goede medewerkers worden door concullega’s benaderd, de werkdruk groeit, projecten worden niet uitgevoerd door capaciteitsproblemen en ARBO technisch gezien komt zelfs de veiligheid van het werk, steeds vaker, in het geding.

Genoeg aanleiding om hier als werkgever mee aan de slag te gaan. Lokale zelfstandigen Joost Blaas een ervaren recruiter van Blaas & Kamphorst, Mayke Stroeken een creatieve arbeidsmarketeer van MEMBR en de gastvrije dames Wendy van Roest en Stephanie van Ravenswaaij van Hartendieven hebben de handen ineen geslagen om gezamenlijk een inspiratiesessie op te tuigen waarin zij  (lokale) werkgevers uitnodigen om samen hierover van gedachten te wisselen, waarbij zij vanuit hun expertise ideeën aandragen.

Donderdag 13 februari in Café The Doctor start om 15.00 de inspiratiesessie “Wat een warm welkom doet”. Bovengenoemde lokale ondernemers geven praktische tips en inspiratie mee om jullie interne gastvrijheid te verhogen en jullie werkgeversmerk te versterken, met als uiteindelijk doel de juiste talenten aan jullie organisatie te binden.

Bedoeld voor: directeur / eigenaren, mensen die werkzaam zijn binnen HR / Recruitment of het gewoon een interessant onderwerp vinden. 

Aanmelden kan via Mayke Stroeken, Mayke@membr.online.  Entree is gratis. Vragen, opmerkingen of anderzijds stel ze gerust per mail.

Programma

Contact

Joost Blaas

T: 06-54905377
E: Mail Joost

© Copyright 2021 Kamphorst Personeelsdiensten, All right reserved.
Whatsapp
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "opslaan" te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. De website is ook te gebruiken zonder uw akkoord. Lees hierover meer in ons privacystatement.