Snel zoeken

Vacature overzicht
Hieronder vind je een overzicht van onze opdrachten als HR Adviseur gemeente. Zie je een interessante opdracht, dan kun je er direct op reageren. Staat er momenteel geen interessante opdracht als HR Adviseur gemeente voor je tussen? Wij houden je graag op de hoogte van onze actuele vacatures.

HR Beleidsadviseur Arbeidsvoorwaarden en ARBO - Roosendaal

Vacature HR Beleidsadviseur Arbeidsvoorwaarden en ARBO - Per 8 november t/m. 7 februari 2022 - 24 uur. De aanbesteding van de arbodienst. Ons huidige contract loopt tot medio februari...
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#KAED05430

HR Business Partner - Amsterdam

HR Business Partner - Vanaf 4/11/2021 - voor de duur van 6 maanden - 38 uur
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#KAH05424

Senior HR Adviseur - Wassenaar

Vacature Senior HR Adviseur - Per direct voor de duur van 6 maanden - Verlenging 2 keer 3 maanden - 32 uur.
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#KAED05417

HR Adviseur - Arnhem

Vacature HR Adviseur - Vanaf 2 november t/m. 30 juni 2022 - Optie tot verlenging 4 x 6 maanden - 28-36 uur.
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#KAED05414

Business Projectleider HR - Naaldwijk

Vacature Business Projectleider HR - Per direct voor de duur van 9 maanden - Verlenging 3 maanden - 20 - 30 uur.
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#KAED05412

HR Adviseur - Rotterdam

Vacature HR Adviseur - Vanaf 1 juli t/m. 30 september - Optie tot verlenging - 38,75 uur.
Gepubliceerd: 09-06-2021
Referentie nr:#KAED05117

Wie ben jij?
Om in aanmerking te kunnen komen voor een van onze opdrachten HR Adviseur gemeente is het van belang dat je al ervaring hebt opgedaan als professional bij een gemeente. Met die ervaring ben jij direct breed inzetbaar als HR Adviseur gemeente op operationeel en tactisch niveau. Jouw kennis en ervaring zet je in om de slagvaardigheid van de organisatie te versterken. Vanzelfsprekend beschik je over een afgeronde HBO opleiding, Personeel en Organisatie en voel jij je thuis in een politiek bestuurlijke omgeving.

Wat mag je van Blaas & Kamphorst verwachten?
Natuurlijk ontvang je van ons een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden waaronder de mogelijkheid van een lease-auto. Detachering via Blaas & Kamphorst biedt jou als professional vooral de kans om je optimaal te ontwikkelen middels diverse opdrachten bij verschillende gemeentes. Die ontwikkeling willen we graag stimuleren en faciliteren! Ben je via ons gedetacheerd als HR Adviseur gemeente, dan heb je altijd te maken met een vast contactpersoon die je tijdens je opdrachten begeleid. Samen werken jullie voortdurend aan jouw vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling. Alleen als jij tevreden bent, zijn wij het ook. Want alleen het beste werkt!
© Copyright 2021 Kamphorst Personeelsdiensten, All right reserved.
Whatsapp
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "opslaan" te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. De website is ook te gebruiken zonder uw akkoord. Lees hierover meer in ons privacystatement.