Snel zoeken

HR Consulent
Blaas & Kamphorst heeft een steeds wisselend aanbod aan opdrachten beschikbaar als HR Consulent. Onze opdrachtgevers zijn gemeentes en uitvoeringsorganisaties in Nederland. Hieronder vind je een selectie van actuele HR Consulent opdrachten.

Senior Strategisch HR Adviseur - Denekamp

Vacature Senior Strategisch HR Adviseur - Vanaf januari t/m. 31 december 2023 - Optie tot verlenging, ja - 16 tot 36 uur per week.
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#KAED05582

Corporate Recruiter - Zeist

Corporate Recruiter - Per 1 december 2021 tot 31 maart 2022 - Met optie tot verlenging - 36 uur per week
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#KAHO05575

HR Overheid - Borculo

Vacature HR Overheid - Vanaf 1 januari 2022 t/m. 30 juni 2022 - Geen verlenging - 36 uur.
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#KAED05576

HRM Beleidsadviseur - Hengelo

Vacature HRM Beleidsadviseur - Per 1 januari t/m. 31 januari - Optie tot verlenging - 32 uur.
Gepubliceerd: 4 dagen geleden
Referentie nr:#KAED05570

HR Adviseur Overheid - Utrecht

Vacature HR Adviseur Overheid - Per direct t/m. 15 mei 2022 - Optie verlenging 6 x 1 maand - 16 - 24 uur.
Gepubliceerd: 4 dagen geleden
Referentie nr:#KAED05568

HR Adviseur Overheid - Arnhem

HR Adviseur Overheid - Per 3 januari tot 30 juni - met optie tot verlenging - 36 uur per week
Gepubliceerd: 22-11-2021
Referentie nr:#KAHO05536

Wie ben jij?
Om in aanmerking te kunnen komen voor een van onze HR Consulent opdrachten is het van belang dat je als consulent ervaring hebt opgedaan als HR professional bij een gemeente of andere overheidsinstantie. Je bent communicatief vaardig, zelfstandig en je kunt snel verbinding maken. Je hebt geduld en doorzettingsvermogen en als HR Consulent beschik je tevens over het vermogen te fungeren als sparringpartner bij het adviseren van het management en het begeleiden van verander- en ontwikkeltrajecten.

Wat mag je als consulent van Blaas & Kamphorst verwachten?
Een mooi salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden behorend bij de functie van HR Consulent zijn bij Blaas & Kamphorst slechts het begin, als je voor ons aan de slag gaat in één van onze uitdagen de opdrachten. Wat echt het verschil maakt, is onze persoonlijke aandacht voor jou als consulent. Ben je via ons gedetacheerd, dan heb je altijd te maken met een vast contactpersoon die je tijdens je opdrachten bijstaat met raad en daad. Dat werkt wel zo prettig. Samen werken jullie voortdurend aan jouw vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling. Zijn er opleidingen die je kunt volgen om nog beter te worden in wat je doet? Welke volgende opdracht sluit het beste aan op je huidige? Alleen als jij tevreden bent, zijn wij het ook. Want alleen het beste werkt!
© Copyright 2021 Kamphorst Personeelsdiensten, All right reserved.
Whatsapp
Wij gebruiken gepersonaliseerde advertenties om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee tevreden bent.
Weigeren Meer informatie