Snel zoeken

Vacature overzicht
Blaas & Kamphorst heeft een steeds wisselend aanbod aan opdrachten beschikbaar als HR Consulent. Onze opdrachtgevers zijn gemeentes en gemeentelijke uitvoeringsorganisaties in Nederland. Hieronder vind je een selectie van actuele HR Consulent opdrachten.

HR Adviseur - Arnhem

Vacature HR Adviseur - Vanaf 2 november t/m. 30 juni 2022 - Optie tot verlenging 4 x 6 maanden - 28-36 uur.
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#KAED05414

Business Projectleider HR - Naaldwijk

Vacature Business Projectleider HR - Per direct voor de duur van 9 maanden - Verlenging 3 maanden - 20 - 30 uur.
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#KAED05412

Interim Searcher - Amsterdam

Vacature Interim Searcher - Per 1 november 2021 tot 31 mei 2022 - met evt. optie tot verlenging - voor 20 uur.
Gepubliceerd: 5 dagen geleden
Referentie nr:#KAH05401

HR Adviseur - Rotterdam

Vacature HR Adviseur - Vanaf 1 juli t/m. 30 september - Optie tot verlenging - 38,75 uur.
Gepubliceerd: 09-06-2021
Referentie nr:#KAED05117

Wie ben jij?
Om in aanmerking te kunnen komen voor een van onze HR Consulent opdrachten is het van belang dat je al ervaring hebt opgedaan als HR professional bij een gemeente of andere overheidsinstantie. Je bent communicatief vaardig, zelfstandig en je kunt snel verbinding maken. Je hebt geduld en doorzettingsvermogen en als HR Consulent beschik je tevens over het vermogen te fungeren als sparringpartner bij het adviseren van het management en het begeleiden van verander- en ontwikkeltrajecten.

Wat mag je van Blaas & Kamphorst verwachten?
Een mooi salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden behorend bij de functie van HR Consulent zijn bij Blaas & Kamphorst slechts het begin, als je voor ons aan de slag gaat in één van onze uitdagen de opdrachten. Wat echt het verschil maakt, is onze persoonlijke aandacht voor jou. Ben je via ons gedetacheerd, dan heb je altijd te maken met een vast contactpersoon die je tijdens je opdrachten bijstaat met raad en daad. Dat werkt wel zo prettig. Samen werken jullie voortdurend aan jouw vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling. Zijn er opleidingen die je kunt volgen om nog beter te worden in wat je doet? Welke volgende opdracht sluit het beste aan op je huidige? Alleen als jij tevreden bent, zijn wij het ook. Want alleen het beste werkt!
© Copyright 2021 Kamphorst Personeelsdiensten, All right reserved.
Whatsapp
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "opslaan" te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. De website is ook te gebruiken zonder uw akkoord. Lees hierover meer in ons privacystatement.