Snel zoeken

HR overheid
Bij Blaas & Kamphorst vind je afwisselende HR overheid opdrachten als gedetacheerd professional. Opdrachtgevers zijn grote en kleine gemeentes in Nederland. Ben jij HR Professional en heb jij interesse in het vakgebied van HR overheid én wil je jezelf blijven ontwikkelen? Solliciteer dan op een van onze uitdagende opdrachten binnen de overheid.

Senior Strategisch HR Adviseur - Denekamp

Vacature Senior Strategisch HR Adviseur - Vanaf januari t/m. 31 december 2023 - Optie tot verlenging, ja - 16 tot 36 uur per week.
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#KAED05582

Corporate Recruiter - Zeist

Corporate Recruiter - Per 1 december 2021 tot 31 maart 2022 - Met optie tot verlenging - 36 uur per week
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#KAHO05575

HR Overheid - Borculo

Vacature HR Overheid - Vanaf 1 januari 2022 t/m. 30 juni 2022 - Geen verlenging - 36 uur.
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#KAED05576

HRM Beleidsadviseur - Hengelo

Vacature HRM Beleidsadviseur - Per 1 januari t/m. 31 januari - Optie tot verlenging - 32 uur.
Gepubliceerd: 4 dagen geleden
Referentie nr:#KAED05570

HR Adviseur Overheid - Utrecht

Vacature HR Adviseur Overheid - Per direct t/m. 15 mei 2022 - Optie verlenging 6 x 1 maand - 16 - 24 uur.
Gepubliceerd: 4 dagen geleden
Referentie nr:#KAED05568

HR Adviseur Overheid - Arnhem

HR Adviseur Overheid - Per 3 januari tot 30 juni - met optie tot verlenging - 36 uur per week
Gepubliceerd: 22-11-2021
Referentie nr:#KAHO05536

Wie ben jij?
Om in aanmerking te kunnen komen voor een van onze HR overheid opdrachten is het van belang dat je al ervaring hebt opgedaan als HR professional bij een gemeente of andere overheidsinstantie. Vanzelfsprekend beschik je over een afgeronde HBO opleiding HRM en voel jij je thuis in een politiek bestuurlijke omgeving. Je bent een resultaatgerichte adviseur die graag een actieve rol pakt in HRM-gerelateerde projecten. Je bent breed inzetbaar op het gebied van HR overheid. Je bent in gesprek met het management en je verdiept je in hun uitdagingen en ambities. Omdat je de juiste vragen stelt, heb je scherp wat er speelt binnen de overheid. Je luistert, agendeert, regisseert en initieert en bent onafhankelijk en sturend in jouw advisering. Managers kunnen met hun organisatie- en HRM-vraagstukken vertrouwen op jouw expertise op het vlak van HR overheid en maatwerkdienstverlening.

Wat mag je van Blaas & Kamphorst verwachten?
Natuurlijk ontvang je van ons een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden passend bij een HR overheid functie. Detachering via Blaas & Kamphorst biedt jou als professional vooral de kans om je optimaal te blijven ontwikkelen middels diverse HR overheid opdrachten bij verschillende gemeentes. Die ontwikkeling willen we graag stimuleren en faciliteren. Alleen als jij tevreden bent, zijn wij het ook. Want alleen het beste werkt!
© Copyright 2021 Kamphorst Personeelsdiensten, All right reserved.
Whatsapp
Wij gebruiken gepersonaliseerde advertenties om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee tevreden bent.
Weigeren Meer informatie