Snel zoeken

Vacature overzicht
Bij Blaas & Kamphorst vind je afwisselende HR overheid opdrachten als gedetacheerd professional. Opdrachtgevers zijn grote en kleine gemeentes in Nederland. Ben jij HR Professional en heb jij interesse in het vakgebied van HR overheid én wil je jezelf blijven ontwikkelen? Solliciteer dan op een van onze uitdagende opdrachten.

HR Adviseur - Arnhem

Vacature HR Adviseur - Vanaf 2 november t/m. 30 juni 2022 - Optie tot verlenging 4 x 6 maanden - 28-36 uur.
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#KAED05414

Business Projectleider HR - Naaldwijk

Vacature Business Projectleider HR - Per direct voor de duur van 9 maanden - Verlenging 3 maanden - 20 - 30 uur.
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#KAED05412

Interim Searcher - Amsterdam

Vacature Interim Searcher - Per 1 november 2021 tot 31 mei 2022 - met evt. optie tot verlenging - voor 20 uur.
Gepubliceerd: 5 dagen geleden
Referentie nr:#KAH05401

HR Adviseur - Rotterdam

Vacature HR Adviseur - Vanaf 1 juli t/m. 30 september - Optie tot verlenging - 38,75 uur.
Gepubliceerd: 09-06-2021
Referentie nr:#KAED05117

Wie ben jij?
Om in aanmerking te kunnen komen voor een van onze HR overheid opdrachten is het van belang dat je al ervaring hebt opgedaan als HR professional bij een gemeente of andere overheidsinstantie. Vanzelfsprekend beschik je over een afgeronde HBO opleiding HRM en voel jij je thuis in een politiek bestuurlijke omgeving. Je bent een resultaatgerichte adviseur die graag een actieve rol pakt in HRM-gerelateerde projecten. Je bent breed inzetbaar op het gebied van HR overheid. Je bent in gesprek met het management en je verdiept je in hun uitdagingen en ambities. Omdat je de juiste vragen stelt, heb je scherp wat er speelt. Je luistert, agendeert, regisseert en initieert en bent onafhankelijk en sturend in jouw advisering. Managers kunnen met hun organisatie- en HRM-vraagstukken vertrouwen op jouw expertise op het vlak van HR overheid en maatwerkdienstverlening.

Wat mag je van Blaas & Kamphorst verwachten?
Natuurlijk ontvang je van ons een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden passend bij een HR overheid functie. Detachering via Blaas & Kamphorst biedt jou als professional vooral de kans om je optimaal te blijven ontwikkelen middels diverse HR overheid opdrachten bij verschillende gemeentes. Die ontwikkeling willen we graag stimuleren en faciliteren. Alleen als jij tevreden bent, zijn wij het ook. Want alleen het beste werkt!
© Copyright 2021 Kamphorst Personeelsdiensten, All right reserved.
Whatsapp
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "opslaan" te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. De website is ook te gebruiken zonder uw akkoord. Lees hierover meer in ons privacystatement.