Snel zoeken

Over ons

Blaas & Kamphorst

Hoe zorg je voor de perfecte match tussen opdrachtgever en talent? Met die vraag in het achterhoofd besloten arbeidsbemiddelaar Joost Blaas en Kamphorst Personeelsdiensten om vanaf dit jaar hun krachten te bundelen op het gebied van Interim en Executive Search. Dat doen zij onder de naam Blaas & Kamphorst.

Bij Blaas & Kamphorst kunnen klanten voortaan gebruikmaken van het enorme netwerk en de backoffice van Kamphorst én profiteren van de ervaring en bevlogen aanpak van Joost Blaas op het gebied van Interim en Executive Search. Door het samengaan kan hij zich nu puur richten op waarin hij al sinds 1998 het best is; het op een persoonlijke en betrokken manier vinden van de juiste topkandidaten voor bedrijven en organisaties.

Of u nu zelf professional bent, of vanuit een onderneming op zoek bent naar de juiste kandidaat, Blaas & Kamphorst is voor u dé partner om de perfecte arbeidsrelatie te vinden.

inRotterdam
Vacature HR Adviseur - Vanaf 1 juli t/m. 30 september - Optie tot verlenging - 38,75 uur.
© Copyright 2021 Kamphorst Personeelsdiensten, All right reserved.
Whatsapp
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "opslaan" te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. De website is ook te gebruiken zonder uw akkoord. Lees hierover meer in ons privacystatement.