Snel zoeken

Vacature overzicht
Blaas & Kamphorst heeft een steeds wisselend aanbod aan opdrachten beschikbaar als Personeelsadviseur gemeente. Onze opdrachtgevers zijn gemeentes en gemeentelijke uitvoeringsorganisaties in Nederland. Hieronder vind je een selectie van actuele opdrachten als Personeelsadviseur gemeente.

Business Projectleider HR - Naaldwijk

Vacature Business Projectleider HR - Per direct voor de duur van 9 maanden - Verlenging 3 maanden - 20 - 30 uur.
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#KAED05412

Interim Searcher - Amsterdam

Vacature Interim Searcher - Per 1 november 2021 tot 31 mei 2022 - met evt. optie tot verlenging - voor 20 uur.
Gepubliceerd: 5 dagen geleden
Referentie nr:#KAH05401

HR Adviseur - Rotterdam

Vacature HR Adviseur - Vanaf 1 juli t/m. 30 september - Optie tot verlenging - 38,75 uur.
Gepubliceerd: 09-06-2021
Referentie nr:#KAED05117

Wie ben jij?
Om in aanmerking te kunnen komen voor een van onze opdrachten als Personeelsadviseur gemeente is het van belang dat je al ervaring hebt opgedaan als Personeelsadviseur bij een gemeente of andere overheidsinstantie, zodat jij direct breed inzetbaar bent. Jouw kennis en ervaring zet je in om de slagvaardigheid van de gemeentelijke organisatie te versterken. Als Personeelsadviseur gemeente ben je in gesprek met het management en verdiep jij je in hun uitdagingen en ambities. Omdat je de juiste vragen stelt, heb je scherp wat er speelt. Je luistert, agendeert, regisseert en initieert en bent onafhankelijk en sturend in je advisering. Managers kunnen met hun organisatie- en HRM-vraagstukken vertrouwen op jouw expertise en maatwerkdienstverlening.

Wat mag je van Blaas & Kamphorst verwachten?
Persoonlijke aandacht, dat is waar wij voor staan! Ben je via ons gedetacheerd als Personeelsadviseur gemeente, dan kan je met jouw vragen altijd terecht bij een vaste contactpersoon. Dat werkt wel zo prettig. Samen werken wij continu aan jouw vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling. Zijn er opleidingen die je kunt volgen? We bespreken met elkaar welke volgende opdracht aansluit bij jouw wensen en ambities. Alleen als jij tevreden bent, zijn wij het ook. Want alleen het beste werkt voor jou!
© Copyright 2021 Kamphorst Personeelsdiensten, All right reserved.
Whatsapp
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "opslaan" te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. De website is ook te gebruiken zonder uw akkoord. Lees hierover meer in ons privacystatement.