Snel zoeken

Personeelsadviseur gemeente
Blaas & Kamphorst heeft een steeds wisselend aanbod aan opdrachten beschikbaar als Personeelsadviseur gemeente. Onze opdrachtgevers zijn gemeentes en gemeentelijke uitvoeringsorganisaties in Nederland. Hieronder vind je een selectie van actuele opdrachten als Personeelsadviseur gemeente.

Senior Strategisch HR Adviseur - Denekamp

Vacature Senior Strategisch HR Adviseur - Vanaf januari t/m. 31 december 2023 - Optie tot verlenging, ja - 16 tot 36 uur per week.
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#KAED05582

Corporate Recruiter - Zeist

Corporate Recruiter - Per 1 december 2021 tot 31 maart 2022 - Met optie tot verlenging - 36 uur per week
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#KAHO05575

HR Overheid - Borculo

Vacature HR Overheid - Vanaf 1 januari 2022 t/m. 30 juni 2022 - Geen verlenging - 36 uur.
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#KAED05576

HRM Beleidsadviseur - Hengelo

Vacature HRM Beleidsadviseur - Per 1 januari t/m. 31 januari - Optie tot verlenging - 32 uur.
Gepubliceerd: 4 dagen geleden
Referentie nr:#KAED05570

HR Adviseur Overheid - Utrecht

Vacature HR Adviseur Overheid - Per direct t/m. 15 mei 2022 - Optie verlenging 6 x 1 maand - 16 - 24 uur.
Gepubliceerd: 4 dagen geleden
Referentie nr:#KAED05568

HR Adviseur Overheid - Arnhem

HR Adviseur Overheid - Per 3 januari tot 30 juni - met optie tot verlenging - 36 uur per week
Gepubliceerd: 22-11-2021
Referentie nr:#KAHO05536

Wie ben jij?
Om in aanmerking te kunnen komen voor één van onze opdrachten als Personeelsadviseur gemeente is het van belang dat je al ervaring hebt opgedaan als Personeelsadviseur bij een gemeente of andere overheidsinstantie, zodat jij direct breed inzetbaar bent. Jouw kennis en ervaring zet je in om de slagvaardigheid van de gemeentelijke organisatie te versterken. Als Personeelsadviseur gemeente ben je in gesprek met het management en verdiep jij je in hun uitdagingen en ambities. Omdat je de juiste vragen stelt, heb je scherp wat er speelt. Je luistert, agendeert, regisseert en initieert en bent onafhankelijk en sturend in je advisering. Managers kunnen met hun organisatie- en HRM-vraagstukken vertrouwen op jouw expertise en maatwerkdienstverlening.

Wat mag je van Blaas & Kamphorst verwachten als Personeelsadviseur?
Persoonlijke aandacht, dat is waar wij voor staan! Ben je via ons gedetacheerd als Personeelsadviseur gemeente, dan kan je met jouw vragen altijd terecht bij een vaste contactpersoon. Dat werkt wel zo prettig. Samen werken wij continu aan jouw vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling. Zijn er opleidingen die je kunt volgen? We bespreken met elkaar welke volgende opdracht aansluit bij jouw wensen en ambities als Personeelsadviseur. Alleen als jij tevreden bent, zijn wij het ook. Want alleen het beste werkt voor jou!
© Copyright 2021 Kamphorst Personeelsdiensten, All right reserved.
Whatsapp
Wij gebruiken gepersonaliseerde advertenties om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee tevreden bent.
Weigeren Meer informatie