Snel zoeken

Vacature overzicht
Hieronder vind je een overzicht van onze opdrachten als Personeelsconsulent gemeente. Zie je een interessante opdracht, dan kun je er direct op reageren. Staat er momenteel geen interessante opdracht als Personeelsconsulent gemeente voor je tussen? Wij houden je graag op de hoogte van onze actuele vacatures.

HR Beleidsadviseur Arbeidsvoorwaarden en ARBO - Roosendaal

Vacature HR Beleidsadviseur Arbeidsvoorwaarden en ARBO - Per 8 november t/m. 7 februari 2022 - 24 uur. De aanbesteding van de arbodienst. Ons huidige contract loopt tot medio februari...
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#KAED05430

HR Business Partner - Amsterdam

HR Business Partner - Vanaf 4/11/2021 - voor de duur van 6 maanden - 38 uur
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#KAH05424

Senior HR Adviseur - Wassenaar

Vacature Senior HR Adviseur - Per direct voor de duur van 6 maanden - Verlenging 2 keer 3 maanden - 32 uur.
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#KAED05417

HR Adviseur - Arnhem

Vacature HR Adviseur - Vanaf 2 november t/m. 30 juni 2022 - Optie tot verlenging 4 x 6 maanden - 28-36 uur.
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#KAED05414

Business Projectleider HR - Naaldwijk

Vacature Business Projectleider HR - Per direct voor de duur van 9 maanden - Verlenging 3 maanden - 20 - 30 uur.
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#KAED05412

HR Adviseur - Rotterdam

Vacature HR Adviseur - Vanaf 1 juli t/m. 30 september - Optie tot verlenging - 38,75 uur.
Gepubliceerd: 09-06-2021
Referentie nr:#KAED05117

Wie ben jij?
Om in aanmerking te kunnen komen voor een van onze opdrachten als Personeelsconsulent gemeente is het van belang dat je al ervaring hebt opgedaan als Personeelsconsulent bij een gemeente of andere overheidsinstantie, zodat jij direct breed inzetbaar bent. Verder herken jij je in het volgende profiel: Je hebt een HR opleiding op minimaal HBO niveau afgerond en beschikt over actuele kennis van arbeidsrecht en sociale wetgeving. Je hebt affiniteit met digitalisering en automatisering van P&O processen; Je zoekt actief de samenwerking op, bent procesmatig sterk en denkt in oplossingen. Verder ben je flexibel, integer, service- en resultaatgericht en je toont initiatief.

Wat mag je van Blaas & Kamphorst verwachten?
Een mooi salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden behorend bij de functie van Personeelsconsulent gemeente zijn bij Blaas & Kamphorst slechts het begin, als je voor ons aan de slag gaat in één van onze uitdagen de opdrachten. Wat echt het verschil maakt, is onze persoonlijke aandacht voor jou. Ben je via ons gedetacheerd, dan heb je altijd te maken met een vast contactpersoon die je tijdens je opdrachten bijstaat. Dat werkt wel zo prettig. Samen werken jullie voortdurend aan jouw vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling. Zijn er opleidingen die je kunt volgen om nóg beter te worden in wat je doet? Welke volgende opdracht sluit het beste aan op je huidige? Alleen als jij tevreden bent, zijn wij het ook. Want alleen het beste werkt!
© Copyright 2021 Kamphorst Personeelsdiensten, All right reserved.
Whatsapp
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "opslaan" te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. De website is ook te gebruiken zonder uw akkoord. Lees hierover meer in ons privacystatement.