Snel zoeken

P&O overheid

Blaas & Kamphorst heeft een steeds wisselend aanbod aan opdrachten beschikbaar in het vakgebied van P&O overheid. Opdrachtgevers zijn gemeentes en gemeentelijke uitvoeringsorganisaties in Nederland. Hieronder vind je een selectie van actuele P&O overheid opdrachten.

Wie ben jij?

Om in aanmerking te kunnen komen voor een van onze P&O overheid opdrachten is het van belang dat je al ervaring hebt opgedaan als P&O professional bij een gemeente of andere overheidsinstantie. Met die ervaring ben jij direct inzetbaar. Jouw kennis en ervaring zet je in om de slagvaardigheid van de organisatie te versterken. Je adviseert en ondersteunt leidinggevenden bij diverse HRM-vraagstukken. Hierbij bied jij passende integrale oplossingen die het verschil maken en je levert een proactieve bijdrage aan het continu verbeteren van de HRM-dienstverlening.

Wat mag je van Blaas & Kamphorst verwachten?

Natuurlijk ontvang je van ons een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden passend bij een P&O overheid functie, waaronder de mogelijkheid van een lease-auto. Detachering via Blaas & Kamphorst biedt jou als professional vooral de kans om je optimaal te ontwikkelen middels diverse P&O overheid opdrachten bij verschillende gemeentes. Die ontwikkeling willen we graag stimuleren en faciliteren! Ben je via ons gedetacheerd, dan heb je altijd te maken met een vast contactpersoon die je tijdens je opdrachten begeleid. Samen werken jullie voortdurend aan jouw vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling. Alleen als jij tevreden bent, zijn wij het ook. Want alleen het beste werkt!

© Copyright 2021 Kamphorst Personeelsdiensten, All right reserved.
Whatsapp
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "opslaan" te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. De website is ook te gebruiken zonder uw akkoord. Lees hierover meer in ons privacystatement.