Snel zoeken

Recruiter gemeente
Blaas & Kamphorst heeft een steeds wisselend aanbod aan opdrachten beschikbaar als Recruiter gemeente op basis van detachering of ZZP. Onze opdrachtgevers zijn gemeentes en gemeentelijke uitvoeringsorganisaties in Nederland. Hieronder vind je een selectie van actuele Recruiter gemeente opdrachten.

Senior Strategisch HR Adviseur - Denekamp

Vacature Senior Strategisch HR Adviseur - Vanaf januari t/m. 31 december 2023 - Optie tot verlenging, ja - 16 tot 36 uur per week.
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#KAED05582

Corporate Recruiter - Zeist

Corporate Recruiter - Per 1 december 2021 tot 31 maart 2022 - Met optie tot verlenging - 36 uur per week
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#KAHO05575

HR Overheid - Borculo

Vacature HR Overheid - Vanaf 1 januari 2022 t/m. 30 juni 2022 - Geen verlenging - 36 uur.
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#KAED05576

HRM Beleidsadviseur - Hengelo

Vacature HRM Beleidsadviseur - Per 1 januari t/m. 31 januari - Optie tot verlenging - 32 uur.
Gepubliceerd: 4 dagen geleden
Referentie nr:#KAED05570

HR Adviseur Overheid - Utrecht

Vacature HR Adviseur Overheid - Per direct t/m. 15 mei 2022 - Optie verlenging 6 x 1 maand - 16 - 24 uur.
Gepubliceerd: 4 dagen geleden
Referentie nr:#KAED05568

HR Adviseur Overheid - Arnhem

HR Adviseur Overheid - Per 3 januari tot 30 juni - met optie tot verlenging - 36 uur per week
Gepubliceerd: 22-11-2021
Referentie nr:#KAHO05536

Wie ben jij?
Je bent een creatieve Recruiter met een resultaatgerichte drive. Graag ga je als Recruiter gemeente de uitdaging aan om alle posities binnen de gemeentelijke organisatie in te vullen met de beste medewerkers. Vanwege het dynamische, politieke en innovatieve karakter van de gemeente is het belangrijk dat je brede kennis hebt van de markten waar een gemeente in opereert. Vanuit die kennis weet je dat het soms om complexe functies kan gaan binnen een krappe arbeidsmarkt. Je bent als Recruiter analytisch sterk, hebt overtuigingskracht en kunt goed plannen en organiseren. Als Recruiter gemeente ben je op de hoogte van de relevante wet- en regelgeving op het terrein van inhuur van personeel, de CAO Gemeenten en arbeidsrecht. Tevens ben je creatief in het bedenken van uitdagende werving- en selectiestrategieën en weet je welke kanalen of social media je kunt inzetten voor de beste kandidatenmatch!

Wat mag je als Recruiter van Blaas & Kamphorst verwachten?
Blaas & Kamphorst heeft een gevarieerd aanbod aan opdrachten als Recruiter gemeente en is altijd op zoek naar talent! We vinden het logisch dat we alle aandacht hebben voor jou. Ben je via ons gedetacheerd, dan heb je altijd te maken met een vast contactpersoon die je tijdens je opdrachten bijstaat. Dat werkt wel zo prettig. Zodat jij onbezorgd en met plezier aan de slag kunt in een opdracht die aansluit op jouw persoonlijke en professionele wensen. Daarnaast zorgen we er samen voor dat je blijft doorgroeien als Recruiter. Door het volgen van passende opleidingen en trainingen bijvoorbeeld. Zodat je nóg beter wordt in wat je leuk vindt en waar je al goed in bent. Want alleen het beste werkt!
© Copyright 2021 Kamphorst Personeelsdiensten, All right reserved.
Whatsapp
Wij gebruiken gepersonaliseerde advertenties om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee tevreden bent.
Weigeren Meer informatie