Snel zoeken

Vacature overzicht
Blaas & Kamphorst heeft een steeds wisselend aanbod aan opdrachten beschikbaar als Recruiter gemeente op basis van detachering of ZZP. Onze opdrachtgevers zijn gemeentes en gemeentelijke uitvoeringsorganisaties in Nederland. Hieronder vind je een selectie van actuele Recruiter gemeente opdrachten.

Business Projectleider HR - Naaldwijk

Vacature Business Projectleider HR - Per direct voor de duur van 9 maanden - Verlenging 3 maanden - 20 - 30 uur.
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#KAED05412

Interim Searcher - Amsterdam

Vacature Interim Searcher - Per 1 november 2021 tot 31 mei 2022 - met evt. optie tot verlenging - voor 20 uur.
Gepubliceerd: 5 dagen geleden
Referentie nr:#KAH05401

HR Adviseur - Rotterdam

Vacature HR Adviseur - Vanaf 1 juli t/m. 30 september - Optie tot verlenging - 38,75 uur.
Gepubliceerd: 09-06-2021
Referentie nr:#KAED05117

Wie ben jij?
Je bent een creatieve Recruiter met een resultaatgerichte drive. Graag ga je als Recruiter gemeente de uitdaging aan om alle posities binnen de gemeentelijke organisatie in te vullen met de beste medewerkers. Vanwege het dynamische, politieke en innovatieve karakter van de gemeente is het belangrijk dat je brede kennis hebt van de markten waar een gemeente in opereert. Vanuit die kennis weet je dat het soms om complexe functies kan gaan binnen een krappe arbeidsmarkt. Je bent analytisch sterk, hebt overtuigingskracht en kunt goed plannen en organiseren. Als Recruiter gemeente ben je op de hoogte van de relevante wet- en regelgeving op het terrein van inhuur van personeel, de CAO Gemeenten en arbeidsrecht. Tevens ben je creatief in het bedenken van uitdagende werving- en selectiestrategieën en weet je welke kanalen of social media je kunt inzetten voor de beste kandidatenmatch!

Wat mag je van Blaas & Kamphorst verwachten?
Blaas & Kamphorst heeft een gevarieerd aanbod aan opdrachten als Recruiter gemeente en is altijd op zoek naar talent! We vinden het logisch dat we alle aandacht hebben voor jou. Ben je via ons gedetacheerd, dan heb je altijd te maken met een vast contactpersoon die je tijdens je opdrachten bijstaat. Dat werkt wel zo prettig. Zodat jij onbezorgd en met plezier aan de slag kunt in een opdracht die aansluit op jouw persoonlijke en professionele wensen. Daarnaast zorgen we er samen voor dat je blijft doorgroeien. Door het volgen van passende opleidingen en trainingen bijvoorbeeld. Zodat je nóg beter wordt in wat je leuk vindt en waar je al goed in bent. Want alleen het beste werkt!
© Copyright 2021 Kamphorst Personeelsdiensten, All right reserved.
Whatsapp
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "opslaan" te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. De website is ook te gebruiken zonder uw akkoord. Lees hierover meer in ons privacystatement.