Snel zoeken

Vacature overzicht
Hieronder vind je een overzicht van onze opdrachten als Recruiter overheid. Zie je een interessante opdracht, dan kun je er direct op reageren. Staat er momenteel geen interessante opdracht als Recruiter overheid voor je tussen? Wij houden je graag op de hoogte van onze actuele vacatures.

Business Projectleider HR - Naaldwijk

Vacature Business Projectleider HR - Per direct voor de duur van 9 maanden - Verlenging 3 maanden - 20 - 30 uur.
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#KAED05412

Interim Searcher - Amsterdam

Vacature Interim Searcher - Per 1 november 2021 tot 31 mei 2022 - met evt. optie tot verlenging - voor 20 uur.
Gepubliceerd: 5 dagen geleden
Referentie nr:#KAH05401

HR Adviseur - Rotterdam

Vacature HR Adviseur - Vanaf 1 juli t/m. 30 september - Optie tot verlenging - 38,75 uur.
Gepubliceerd: 09-06-2021
Referentie nr:#KAED05117

Wie ben jij?
Jij bent een gedreven recruitment professional met minimaal 3 jaar werkervaring, opgedaan als zelfstandig Recruiter bij een overheidsorganisatie, bij voorkeur bij een gemeente. Je hebt een afgeronde HBO opleiding en je verstaat je vak. Als Recruiter overheid ga je altijd voor de beste match en weet je op overtuigende wijze kandidaten te vinden, te werven en aan te trekken. Je bent gesprekspartner op alle niveaus. Je adviseert en ondersteunt de managers in alle aspecten van het werving- en selectieproces. Je bent creatief in het bedenken van uitdagende werving- en selectiestrategieën en je weet welke kanalen of social media je kunt inzetten. Je bent zorgvuldig, analytisch en een echte netwerker.

Wat mag je van Blaas & Kamphorst verwachten?
Blaas & Kamphorst heeft een gevarieerd aanbod aan opdrachten als Recruiter overheid en is altijd op zoek naar talent! We vinden het logisch dat we alle aandacht hebben voor jou. Ben je via ons gedetacheerd, dan heb je altijd te maken met een vast contactpersoon die je tijdens je opdrachten bijstaat. Dat werkt wel zo prettig. Zodat jij onbezorgd en met plezier aan de slag kunt in een opdracht die aansluit op jouw persoonlijke en professionele wensen. Daarnaast zorgen we er samen voor dat je blijft doorgroeien. Door het volgen van passende opleidingen en trainingen bijvoorbeeld. Zodat je nóg beter wordt in wat je leuk vindt en waar je al goed in bent. Want alleen het beste werkt!
© Copyright 2021 Kamphorst Personeelsdiensten, All right reserved.
Whatsapp
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "opslaan" te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. De website is ook te gebruiken zonder uw akkoord. Lees hierover meer in ons privacystatement.