Snel zoeken

Recruiter overheid
Hieronder vind je een overzicht van onze opdrachten als Recruiter overheid. Zie je een interessante opdracht, dan kun je er direct op reageren. Staat er momenteel geen interessante opdracht als Recruiter overheid voor je tussen? Wij houden je graag op de hoogte van onze actuele vacatures.

Senior Strategisch HR Adviseur - Denekamp

Vacature Senior Strategisch HR Adviseur - Vanaf januari t/m. 31 december 2023 - Optie tot verlenging, ja - 16 tot 36 uur per week.
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#KAED05582

Corporate Recruiter - Zeist

Corporate Recruiter - Per 1 december 2021 tot 31 maart 2022 - Met optie tot verlenging - 36 uur per week
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#KAHO05575

HR Overheid - Borculo

Vacature HR Overheid - Vanaf 1 januari 2022 t/m. 30 juni 2022 - Geen verlenging - 36 uur.
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#KAED05576

HRM Beleidsadviseur - Hengelo

Vacature HRM Beleidsadviseur - Per 1 januari t/m. 31 januari - Optie tot verlenging - 32 uur.
Gepubliceerd: 4 dagen geleden
Referentie nr:#KAED05570

HR Adviseur Overheid - Utrecht

Vacature HR Adviseur Overheid - Per direct t/m. 15 mei 2022 - Optie verlenging 6 x 1 maand - 16 - 24 uur.
Gepubliceerd: 4 dagen geleden
Referentie nr:#KAED05568

HR Adviseur Overheid - Arnhem

HR Adviseur Overheid - Per 3 januari tot 30 juni - met optie tot verlenging - 36 uur per week
Gepubliceerd: 22-11-2021
Referentie nr:#KAHO05536

Wie ben jij?
Jij bent een gedreven recruitment professional met minimaal 3 jaar werkervaring, opgedaan als zelfstandig Recruiter bij een overheidsorganisatie, bij voorkeur bij een gemeente. Je hebt een afgeronde HBO opleiding en je verstaat je vak. Als Recruiter overheid ga je altijd voor de beste match en weet je op overtuigende wijze kandidaten te vinden, te werven en aan te trekken. Je bent gesprekspartner binnen de overheid op alle niveaus. Je adviseert en ondersteunt de managers in alle aspecten van het werving- en selectieproces. Als Recruiter ben je creatief in het bedenken van uitdagende werving- en selectiestrategieën en je weet welke kanalen of social media je kunt inzetten. Je bent zorgvuldig, analytisch en een echte netwerker binnen de overheid.

Wat mag je als Rceruiter van Blaas & Kamphorst verwachten?
Blaas & Kamphorst heeft een gevarieerd aanbod aan opdrachten als Recruiter overheid en is altijd op zoek naar talent! We vinden het logisch dat we alle aandacht hebben voor jou. Ben je via ons gedetacheerd binnen de overheid, dan heb je altijd te maken met een vast contactpersoon die je tijdens je opdrachten bijstaat. Dat werkt wel zo prettig. Zodat jij onbezorgd en met plezier aan de slag kunt in een opdracht die aansluit op jouw persoonlijke en professionele wensen. Daarnaast zorgen we er samen voor dat je blijft doorgroeien als Recruiter. Door het volgen van passende opleidingen en trainingen bijvoorbeeld. Zodat je nóg beter wordt in wat je leuk vindt en waar je al goed in bent. Want alleen het beste werkt!
© Copyright 2021 Kamphorst Personeelsdiensten, All right reserved.
Whatsapp
Wij gebruiken gepersonaliseerde advertenties om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee tevreden bent.
Weigeren Meer informatie