Snel zoeken

Voor opdrachtgevers

Alleen het beste voor Opdrachtgevers

Blaas & Kamphorst is specialist in (tijdelijke) personeelsvoorziening voor gemeentes en gemeentelijke uitvoeringsorganisaties op het gebied van HR Professionals.

Onze gekwalificeerde medewerkers worden, verspreid over het land, ingezet op tijdelijke projecten. Zij doen dat o.a. in de rol van HR Adviseur, Recruiter, Projectleider HR, Consultant E-HRM etc.

Of het nu gaat om aanvulling van de flexibele schil van uw organisatie, ter versterking van een projectteam, inhuur van tijdelijke expertise of ter vervanging van ziekte of zwangerschapsverlof, voor iedere situatie vinden we een oplossing, want alleen het beste werkt voor u!

Diensten

Om zo goed mogelijk tegemoet te kunnen komen aan de vraag en de wensen van onze opdrachtgevers, biedt Blaas & Kamphorst verschillende vormen van dienstverlening aan. Hier lichten we graag de verschillende vormen toe.

Detachering

Detachering is de hoofdactiviteit van Blaas & Kamphorst. Een detachering kent altijd een afgesproken periode voor een afgesproken prijs. Dat geeft prettige duidelijkheid. Onze gedetacheerde medewerkers zijn voorzien van een tijdelijk of vast contract via Blaas & Kamphorst. Dit houdt in dat wij werkgever zijn en daar de verantwoordelijkheid voor dragen, zoals bijvoorbeeld bij ziekte. Niet alleen voorzien wij onze medewerkers in hun opleidings- en trainingsbehoeften, ook voeren we regelmatig gesprekken om goed te weten wat er speelt. Doordat de medewerkers van project naar project gaan, zijn ze eraan gewend om te starten op een onbekende werkplek en zijn daardoor snel ingewerkt. Het is tevens mogelijk dat Blaas & Kamphorst bemiddelt in tijdelijke professionals die op basis van ZZP bij u worden ingezet.

Werving en Selectie

Naast het op detacheringsbasis aannemen van een kandidaat, bestaat de mogelijkheid om Blaas & Kamphorst in te zetten voor Werving & Selectie opdrachten. Dit houdt in dat Blaas & Kamphorst geschikte kandidaten selecteert voor uw vacature en, wanneer een kandidaat mag starten, treedt hij of zij in rechtstreekse dienst bij u. Voor de geleverde dienst brengt Blaas & Kamphorst een eenmalige fee bij u in rekening.

Neem contact met ons op voor het doorspreken van uw personele vraagstuk. We zijn u graag van dienst!

© Copyright 2021 Kamphorst Personeelsdiensten, All right reserved.
Whatsapp
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "opslaan" te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. De website is ook te gebruiken zonder uw akkoord. Lees hierover meer in ons privacystatement.