Snel zoeken

Executive Search

Het vinden van de juiste professional voor uw organisatie kan een hele opgave zijn. Gelukkig kunt u deze lastige zoektocht met een gerust hart uitbesteden aan Blaas & Kamphorst.

Hoe gaan we te werk?

We brengen uw situatie uitgebreid in kaart, stellen een profiel op van de kandidaat en formuleren een vacature. Het gehele traject beschrijven we in een plan van aanpak. Vervolgens gaan onze consultants gericht op zoek naar potentiële kandidaten. Blaas & Kamphorst beschikt hiervoor over een uitgebreide database met ambitieuze professionals en een groot netwerk. Na een gedegen voorselectie volgt een uitgebreide screening van geschikte kandidaten en in veel gevallen een assessment. Dit doen we om te beoordelen of kandidaten beschikken over de gewenste competenties en eigenschappen. Pas op het moment dat wij honderd procent overtuigd zijn van de kandidaat, stellen we hem/haar aan u voor. Onze bemiddeling houdt hier nog niet op. Desgewenst kunnen we u ook begeleiden tijdens de gesprekken met kandidaten, tot de feitelijke indiensttreding.

Waar staan wij voor?

Onze Executive Search dienstverlening richt zich op het laten ontstaan van duurzame en succesvolle arbeidsrelaties, gebaseerd op wederzijds respect en professionaliteit. Wij streven naar naadloze integratie van kandidaten in uw bedrijf of organisatie, mét grote toegevoegde waarde voor het resultaat. Een geschikte kandidaat is voor ons meer dan een persoon die over de juiste capaciteiten beschikt. Minstens even belangrijk is dat er een klik is. Iemand moet echt passen binnen uw onderneming. Daar zorgen wij dan ook voor.

Heeft u interesse?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u al een vacature in gedachten die u bij ons wilt aanmelden? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij komen graag een keer vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

© Copyright 2021 Kamphorst Personeelsdiensten, All right reserved.
Whatsapp
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "opslaan" te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. De website is ook te gebruiken zonder uw akkoord. Lees hierover meer in ons privacystatement.