Snel zoeken

Interim

Heeft u voor een project of reorganisatie snel externe expertise nodig? Of zoekt u ter overbrugging een waarnemer met bepaalde vakkennis om een uitgevallen medewerker te vervangen? Welke specifieke doelstelling u ook heeft, met Blaas & Kamphorst beschikt u snel over de juiste interim-professional.

Alles voor uw succes

Met een interim-medewerker van Blaas & Kamphorst haalt u niet zomaar iemand in huis. De professionals uit ons netwerk zijn allemaal ervaren en up-to-date deskundig binnen hun vakgebied. Als zelfstandig ondernemers zijn ze bovendien gemotiveerd om iedere klus, hoe lastig ook, tot een succes te maken. Daar plukt u gegarandeerd de vruchten van.

Deskundige begeleiding

Blaas & Kamphorst werft en selecteert voor u niet alleen de allerbeste kandidaat, tijdens het traject zorgen wij voor deskundige begeleiding. Een van onze adviseurs is uw persoonlijk aanspreekpunt en heeft regelmatig contact met u en uw interim-specialist. Samen zorgen we ervoor dat u uw doel bereikt.

Waarom kiest u voor Blaas & Kamphorst

  • Uitgebreid netwerk van professionals binnen Management, HRM, Finance, Sales en Marketing & Communicatie
  • Kandidaten zijn up-to-date deskundig, gedreven en snel inzetbaar
  • Persoonlijke begeleiding tijdens hele traject
  • Kandidaten zijn als zelfstandige zelf verantwoordelijk voor werknemersverzekeringen, pensioen en dergelijke
  • All-in tarief zonder verrassingen
  • U betaalt alleen de uren die uw kandidaat daadwerkelijk werkt

Wilt u meer weten over wat Blaas & Kamphorst specifiek voor u kan betekenen? Wij komen graag een keer vrijblijvend bij u langs voor een kennismakingsgesprek.

© Copyright 2021 Kamphorst Personeelsdiensten, All right reserved.
Whatsapp
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "opslaan" te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. De website is ook te gebruiken zonder uw akkoord. Lees hierover meer in ons privacystatement.