Snel zoeken

Voor professionals

Alleen het beste voor HR-Professionals

Blaas & Kamphorst is gespecialiseerd in de bemiddeling van ervaren HR Professionals bij gemeenten en gemeentelijke uitvoeringsorganisaties in het hele land. Onze professionals worden ingezet op basis van detachering of ZZP o.a. in de rol van HR Adviseur, Recruiter, Projectleider HR, Consultant E-HRM etc. Het is ook mogelijk om via onze organisatie een vaste aanstelling bij een van onze opdrachtgevers te krijgen.

Blaas & Kamphorst heeft een gevarieerd aanbod aan opdrachten en is altijd op zoek naar talent! We vinden het logisch dat we alle aandacht hebben voor jou. Zodat jij onbezorgd en met plezier aan de slag kunt in een opdracht die aansluit op jouw persoonlijke en professionele wensen. Daarnaast zorgen we er samen voor dat je blijft doorgroeien. Door het volgen van passende opleidingen en trainingen bijvoorbeeld. Zodat je nóg beter wordt in wat je leuk vindt en waar je al goed in bent.

Ben jij een professional op het gebied van HRM en of Bedrijfskunde met ervaring in het werken bij een gemeente of andere overheidsinstelling en vind je het aantrekkelijk om verschillende opdrachten uit te voeren? Blaas & Kamphorst vindt voor jou uitdagende en passende opdrachten bij onze opdrachtgevers. Samen zorgen we dat je jezelf tijdens je detachering blijft ontwikkelen. Je krijgt van ons de aandacht en support die je verdient, want alleen het beste werkt voor jou!

Bekijk onze vacatures of neem contact met ons op voor het bespreken van jouw kansen als HR Professional bij een gemeente bij jou in de buurt.

© Copyright 2021 Kamphorst Personeelsdiensten, All right reserved.
Whatsapp
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "opslaan" te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. De website is ook te gebruiken zonder uw akkoord. Lees hierover meer in ons privacystatement.