Voor professionals

Bij Blaas & Kamphorst zijn we altijd op zoek naar talent. Zelfstandige en ambitieuze professionals die uitblinken binnen hun vakgebied en die de business van hun opdrachtgevers naar een hoger plan  kunnen tillen.

Bent u een professional met passie? En beschikt u aantoonbaar over de juiste skills en benodigde ervaring binnen een van de vakgebieden Management, HRM, Finance, Sales en Marketing & Communicatie? Dan kunt u zich via de link hieronder vrijblijvend inschrijven bij Blaas & Kamphorst.

Tijdens een persoonlijk gesprek horen we graag meer over uw kennis en ervaring, verwachtingen en ambities. We gaan graag voor u op zoek naar uitdagende en passende nieuwe projecten en opdrachten. 

Wij bemiddelen zowel voor kandidaten die als interim-professional aan de slag willen, als voor mensen die op zoek zijn naar een vaste managementfunctie.

Contact

Joost Blaas

T: 06-54905377
E: Mail Joost

© Copyright 2021 Kamphorst Personeelsdiensten, All right reserved.
Whatsapp
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "opslaan" te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. De website is ook te gebruiken zonder uw akkoord. Lees hierover meer in ons privacystatement.